Denna dag började ju bra...

 
Lördagkväll och paniken har lagt sig. Efter att i panik i morse rusat upp ur sängen och skyndat till jobbet med tankar om att skära mig i armen för att nästan bli sen, har lugnet lagt sig lite iallafall. Solen skiner igen och det kan återgås till dom dagliga promenaderna som verkligen gör susen för mig. Sätta hörlurarna i öronen med bra musik och drömma sig bort.
På jobbet idag kom vi in på samtalsämnet hälsa och det slutade med att jag berättade vad som hänt mig och det kändes så skönt att ha sådana förstående och helt fantastiska kollegor. Det var en stor lättnad som föll från mitt hjärta. 
Att kämpa mot självskadebeteende är en ren plåga som jag önskar att ingen annan behöver gå igenom. Men tyvärr är det allt för vanligt och det är lätt att påverkas av andra med samma beteende. Hela dagen har plågats av att jag ska skära mig i armen och allt för en sådan liten sak som att dagen inte började så bra. Vi får se hur det går, men just nu försöker jag se fram emot en ny dag och hoppas att den blir bättre och dessutom har jag sovmorgon. 😊
Sömnen betyder så mycket för mitt mående. Men nu har jag iallafall sovit ikapp dom timmarna som plågade mig i förrgår natt.
Hoppas att ni också kan sova gott och se fram emot en ny dag. 🍀🌸
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
2018-06-25 @ 23:27:53
URL: http://evahle.se

Styrkekram fina du <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

iwannafeeltomorrow.blogg.se

Utåt sett kan allt vara perfekt, men skenet kan bedra. Livet är inte alltid som det verkar. Och med dagarna fyllda av ångest, ätstörningar, medicinering, terapi, perioder av vistelser på psyk m.m. är livet verkligen inte perfekt, utan kräver att man dagligen kämpar mot sina egna tankar. Det är inte lätt men man måste för att livet ska gå vidare. Med denna blogg vill jag bidra till att våga prata om dessa svårigheter som många ofta håller för sig själva. Det är ingen tabu utan verklighet för massor av människor dagligen.

RSS 2.0