Återfallet...

God morgon! 
Solen börjar skina igenom fönstret och klarvaken ligger man här utan att kunna sova. Jag skyller det på Coca-Colan. Tyvärr har jag tråkiga nyheter då jag fått ett återfall vad gäller mitt självskadebeteende. Armen blöder efter den lilla incidenten. Det är inte någon stor sak, men jag har ändå lyckats klara mig sen mars.
Imorgon ska jag till min öppenvård och prata. Jag har inte bestämt mig än om jag ska säga något om att jag skurit mig eller om jag ska försöka att dölja det. Oavsett så lär det ju synas. Det är ju inte direkt så att man vill gå omkring och visa upp det. Vi får se hur det blir. Det blir inte så långt inlägg nu, men det kommer en uppdatering senare under dagen.
Ciao! 😚Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

iwannafeeltomorrow.blogg.se

Utåt sett kan allt vara perfekt, men skenet kan bedra. Livet är inte alltid som det verkar. Och med dagarna fyllda av ångest, ätstörningar, medicinering, terapi, perioder av vistelser på psyk m.m. är livet verkligen inte perfekt, utan kräver att man dagligen kämpar mot sina egna tankar. Det är inte lätt men man måste för att livet ska gå vidare. Med denna blogg vill jag bidra till att våga prata om dessa svårigheter som många ofta håller för sig själva. Det är ingen tabu utan verklighet för massor av människor dagligen.

RSS 2.0